Хіти тижня. Горіло недовго - впало в річку: Українців повеселило незвичайне оголошення про продаж авто

На відомому сайті з продажу старих автомобілів з'явилося дивне оголошення про продаж. Його текст не тільки суперечить фотографіям і результатам перевірки автомобіля, але і швидше відлякає потенційного покупця. Відповідне оголошення було розміщено на сайті продажів б/в автомобілів auto.ria, передають Патріоти України.

У той же час автомобіль на фото виглядає прекрасно, сфотографовані всі сторінки сервісної книжки, на якій відзначені всі ТО. Чому продавець надав таку інформацію, невідомо. Текст оголошення вже видалили з пошуку, його опублікував сайт Аuto24.

"Замовляли в Америці як трохи биту (в крило), але прийшла половина авто, дозамовили другу половину з Кореї. Зібрали дуже добре, як нову! Трошки пошкодили в Україні, так, косметика, несуттєво ... Після зіткнення з опорою моста, спалахнула, але горіла недовго, тому що впала в річку. Жодна подушка безпеки не спрацювала, тому що їх немає ще з Америки, але тонула довго, плавуча, все ж корейській досвід ", - йдеться в оголошенні.

Далі він продовжує в такому ж дусі. "Пробіг, як годиться, змотав, десь половину, або трохи більше. Фарбована в повному обсязі (кришка бензобака в рідній фарбі), три рази, тому що перші два невдало, фарба злазила, художниця гаражна, холодно ... Геометрія кузова геть відсутня, розвалу/сходження немає ще з Америки, дуже тягне вліво, аж дружина нервує ... Двигун троїть, іноді двоїть, але димить не сильно, десь з-під головки блоку, можливо, потребує капітального ремонту. Коробка передач глючить, зовсім немає задньої передачі, іноді першої, буває другої, коли як ... Гума латана-перелатана, зимової немає і не було", - додає автор.

В кінці оголошення він заявляє, що чекає дзвінків "від бажаючих поговорити, особливо перекупників і спекулянтів". "Торг недоречний, дорога як пам'ять. Треба скоріше брати, кому подобається, поки знову не впала в річку, тому що подорожчає", - пише продавець. Не виключено, що це був жарт чи розіграш з незрозумілою метою.

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...