Хіти тижня. "Готовий купити пісні за пляшку горілки": ЗМІ розповіли про стан колись популярного співака

Конфлікт між продюсером легендарного колективу «Ласковый май» Андрієм Разіним і його експідопічним Юрієм Шатуновим набирає нових обертів. У ситуацію втрутився відомий російський музичний магнат Ігор Маматов.

Юрій Шатунов

Як відомо, коли в середині 80-х на естраді з'явилася музична група, в якій вихованці дитбудинків тоненькими голосами співали зворушливі нехитрі пісні про нерозділене кохання, публіка була в захваті, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Перебуваючи на піку популярності учасники «Ласкового мая» навряд чи могли припустити, що через десятки років будуть регулярно поливати один одного «брудом», звинувачуючи в незаконному привласненні музичної спадщини колективу.

І, тим не менш, Андрій Разін і Юрій Шатунов вже не один рік привселюдно з'ясовують відносини, ініціювавши не одне судове засідання. При цьому Разін періодично звертається до розуму і совісті ексколеги, пропонуючи позбутися згубного впливу його концертного директора Аркадія Кудряшова.

Але недавно в мережі з'явилася нова інформація, яка доводить, що колишня слава в складі «Ласкового мая» не дає спокою Шатунову. Більш того, вокаліст пішов на крайні заходи, щоб стати правовласником заповітних хітів «Седая ночь» і «Белые розы».«Ласковый май»Власник іменитого російського музичного видавництва «Ліга прав» Ігор Маматов пояснив, що тривалий час права на пісні «Ласкового мая» належали першому засновнику - Сергію Кузнецову і, очевидно, з ним Шатунов укладав договори на передачу авторських прав на композиції групи: «Кузнецов всіх підставив і ці ж пісні сам нахабно перепродав в переробку Шатунову. Мабуть, той йому виставив пляшку горілки і дав чергову розписку на енну суму, яку навряд чи йому заплатить ... ».

Не відомо, що спонукало впливових шоу-бізнесових діячів стати на захист Разіна і сипати обвинуваченнями в сторону Шатунова, але, очевидно, що розв'язка цієї конфліктної історії настане не скоро.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...