Хіти тижня. Готуйтеся! Синоптик дав аномальний прогноз на весну і літо в Україні

До середини березня в Україні будуть триматися морози, часом навіть сильні, а потеплішає в країні лише в кінці квітня. Про це повідомив народний синоптик Леонід Горбань, передають Патріоти України.

Травень же в Україні буде спекотним. "Погода в квітні холодна і сира, тільки в кінці місяця стане ясно і тепло. Травень – спекотний і посушливий, в середині понад два тижні без опадів", – розповів синоптик. Літо в 2020 році буде дощовим і прохолодним.

"Два літніх місяці очікуються прохолодними через часті дощі, але не холодними, адже сонце стоїть високо і гріє добре. У серпні картина зміниться – він буде посушливий, жаркий, в середині місяця знову два тижні без дощів", – розповів Горбань.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...