Хіти тижня. ​Гра в "Чапаєва" по-новому: У Варшаві на ЧС з шашок посеред турніру сховали прапори РФ - з Москви вже погрожують Польщі вторгненням

Організатори діяли таким чином, щоб не потрапити під санкції WADA. Однак великодержавна пиха недоімперського сусіда не змогла терпіти «оскорбления Величия». Ситуацію загострює і той факт, що чемпіонка Росії в ході турніру поступається польці.

У Польщі судді принизили чемпіонку з Росії

У Варшаві з 23 квітня до 3 травня 2021 року відбувається матч за звання чемпіонки світу з стокліткових шашок. Організаторам прямо під час турніру довелося зривати і ховати прапори РФ. Момент, який потрапив на відео довів росіян до істерики, зазначають Патріоти України. Інцидент відбувся в ході матчу між полькою Наталією Садовською та росіянкою Тамарою Тансиккужиною.

Організатор матчу Яцек Павліцьки з Польщі прямо під час партії прибрав зі столу прапор Росії та табличку із зображенням російського триколора.

В Росії впевнені, що Тансиккужину "підкосив" цей момент

Екс-президент Європейської федерації шашок Яцек Павлицький пояснив, що на такий крок довелося піти через санкції Всесвітнього антидопінгового агентства (WADA). В іншому випадку Всесвітній федерації шашок загрожувало виключення з організації.

У Росії гостро відреагували на вчинок поляків. Наприклад, співробітниця Russia Today Юлія Вітязева відразу почала погрожувати військовим вторгненням Варшаві в Twitter.

"Дуже хочеться лаятися матом і почати ділити Польщу", - написала впропагандонкаона. Росіяни в Мережі також вимагають у відповідь перекрити газ Польщі і всій Європі і навіть вдарити ядерною зброєю по Гданську.

Варто нагадати, що WADA ввела санкції проти Росії через допінговий скандал. РФ була викрита в створенні державної допінг системи у великому спорті, яку організували та покривали спецслужби Путіна (т.з. «моча Мутко» - по прізвищу екс-міністра спорту РФ.-ред.). Тепер державна символіка Росії на великих міжнародних спортивних змаганнях під забороною.

До речі, Тансиккужина поступається після чотирьох раундів Садовській в битві за титул чемпіонки світу. Матч складається з дев'яти раундів, в кожному розігрується 12 очок. Переможець має набрати 54 очка. На даний момент Садовська веде в матчі з рахунком 32:16. Завершиться протистояння 3 травня.


В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...