Хіти тижня. Гроші їй не тхнуть: Зрадниця України продемонструвала шик відпочинку у приватному літаку

Світлана Лобода продовжує розважати росіян та зовсім не вважає їх ворогами.

Співачка Світлана Лобода назвала себе наступницею Пугачової та похвалилася розкішним способом життя. Вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, на якому позує в салоні приватного літака, передають Патріоти України.

Судячи по знімку, подорожує зірка з шиком. Лобода розляглася на величезному ліжку і повідомила, що прибула в Клайпеду, де у неї заплановано концерт.

Розкішний салон вразив фанів Світлани. «Это самолёт? Неужели такие бывают?», «Да так можно летать!», «Живёт же народ», «А, может, чуть скромнее надо!», «Суперзвезда купила себе личный самолёт», — пишуть в коментарях.


І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...