Хіти тижня. Гроші на крові: Росіянин, обвинувачений у катастрофі МН17, влаштував розкішне життя в Росії (фото)

Росіянин Сергій Дубінський (позивний "Похмурий"), який проходить обвинуваченим у справі авіакатастрофи літака Boeing 777 рейсу MH17, проживає в РФ і не боїться видачі нідердандській владі. Про це підозрюваний розповів в коментарі для видання AD, передають Патріоти України.

Дубиіський звинувачується в тому, що, будучи одним з ватажків "ДНР", організував запуск ЗРК "Бук", з якого збили авіалайнер. При цьому він цинічно відповів на початок судового слухання проти нього: "ні тепло, ні холодно". "Я знаю, що не можу бути виданий як громадянин Росії. Це гарантує Конституція РФ. Вона захищає мене", – розповів він.

Видання пише, що Дубінський живе в особняку в Ростові-на-Дону. Його будинок обставлений розкішними меблями, каміном, великим акваріумом на кухні і млином в саду. Також обвинувачений разом з іншими терористами "ДНР" відпочивав на човні біля узбережжя Криму.

При цьому Дубінський заперечував, що він винен в аварії літака, звинувачуючи українських військових. "Це був або український БУК, або реактивний літак, або винищувач. Як тільки чорні ящики були знайдені, ми їх відкрито передали ... Все, що я знаю, це те, що ніхто не дав нам БУК", – висловився ексбойовик .

Він додав, що не з'явиться на суд в Нідерланди, оскільки ніхто з підозрюваних "не має нічого спільного з катастрофою MH17".

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...