Хіти тижня. Гроші не пахнуть? Софія Ротару заспівала у Воронежі, у мережу потрапило відео концерту

Софія Ротару заспівала на корпоративній вечірці олігарха у Воронежі. Не так давно артистка вирішила продати свій розкішний готель в Ялті, а її директор скаржився на відсутність роботи та зниження доходів. Хоча за райдерам наприкінці 2020 року Ротару просила за один виступ 50 тисяч доларів, передають Патріоти України.

Мабуть, ситуація з виступами почала налагоджуватися і Софія Ротару заспівала у Воронежі на ювілеї місцевого мільйонера. Відео вечірки розмістили в Instagram.

Вечірка проходила в одному з найфешенебельніших готелів Воронежа. А народна артистка і герой України Софія Ротару виконала для гостей свої найпопулярніші хіти: "Червона рута", "Білий танець", "Хуторянка", "Одна калина", "Лаванда".

Відомо, що українська зірка співала для голови великої компанії, яка займається будівництвом по всьому регіону і цьому мільйонерові виповнилося 50 років. Ім'я іменинника не розкривається, але на кадрах одного з відео видно, що Софія Ротару запросила його потанцювати разом з нею на сцені під мелодію з "Червоної рути".

Скільки отримала за такий приватний виступ – невідомо, однак організатори концертів відзначають, що менше ніж за 100 тисяч євро за такі концерти зірка не бере. Крім того, в прайс входять витрати на квитки для співачки, її музикантів і обслуги, а також оплачується проживання.

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...