Хіти тижня. "Гроші не смердять": Один з найбагатших людей світу арештований за продаж дітей у секс-рабство

Епштейн повинен постати перед судом 8 липня.

Джеффрі Епштейн

Американського мільярдера Джеффрі Епштейна заарештували за торгівлю неповнолітніми, передають Патріоти України з посиланням на Deadline.

За даними порталу, Епштейна звинувачують в торгівлі неповнолітніми для сексу. Як зазначається, мільярдер нібито займався подібним в штатах Флорида і Нью-Йорк в період з 2002 по 2005 рік.

При цьому Епштейн повинен постати перед судом 8 липня.

За інформацією CBS Miami, Епштейна затримали ввечері в суботу в аеропорту Тетерборо в Нью-Джерсі, коли його приватний літак прилетів з Парижа.

Десять років тому Епштейн був звинувачений у схилянні неповнолітніх осіб до проституції. Мільярдер визнав провину. В результаті угоди зі слідством він отримав лише 13 місяців тюремного ув'язнення, виплатив жертвам компенсації, а також був зареєстрований як сексуальний злочинець.

Видання зазначає, що перед тим, як укласти угоду зі слідчими бізнесмен підтримував дружні стосунки з мільярдером і нинішнім американським лідером Дональдом Трампом, екс-президентом США Біллом Клінтоном, а також з британським принцом Ендрю, герцогом Йоркським.

"З огляду на випадки його злочинної поведінки в минулому... поточне затримання не викликає подиву", - сказав адвокат, що представляє інтереси двох жінок, які звинуватили мільярдера в злочинних діях.

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...