Хіти тижня. "Гулять там точно не захочется": Фото з двору в Києві неприємно вразило мережу

Через те, що машин у дворі було дуже багато, у користувачів склалося враження, що квартир в будинках поруч навіть менше, ніж транспорту.

Мережу обурило фото одного з київських дворів. На ньому зображені як нові, так і старі будинки столиці України, а також просто величезна кількість автомобілів. Пост зі знімком опублікував киянин Дмитро Макагон на своїй сторінці в Facеbook, передають Патріоти України.

"Затишні київські дворики", – коротко написав автор. "Жесть, як же це жахливо", "Сум-то який... Зате туї в ряд і "облагороджені" балкончики є... Жесть просто. Місце не впізнала – і добре, адже гуляти там точно немає бажання...", "Красиво жити не заборониш. Машин більше, ніж квартир в будинках", "Цікаво: якщо спалахне одна машинка – згорять всі чи тільки 75%?" – написали вони.

Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...