Хіти тижня. Гвалтують і б'ють замість захисту: Мережу вразило фото дитини, над якою познущалися поліцейські в Україні

Українців схвилювало фото дівчинки з одеського притулку "Світанок", в якому раніше розгорівся скандал через знущання вихователів і поліцейських над дітьми. Знімок розмістила на своїй сторінці в Facebook журналіст Анна Бабинець, передають Патріоти України.

"На фото - ноги дівчинки з одеського притулку "Світанок", яку били поліцейські в райвідділі. Це сталося два роки тому. Правоохоронці регулярно знущалися над дітьми з притулку. Сьогодні двоє з трьох - і далі на службі, один - під слідством", - зазначила вона.

За словами Бабинець, такі фото треба бачити, щоб розуміти: закривавлений протигаз з Кагарлика, де поліцейські поглумилися над дівчиною і побили чоловіка, не прикра випадковість, а стиль роботи. Вона підкреслила, що "копи", замість того, щоб захищати громадян, били, ґвалтували і вбивали.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...