Хіти тижня. І це найпідготовленіша лікарня країни: ​"Медсестры падают, а людей все привозят и привозят... Вся больница заполнена", - нардеп Шахов про умови його лікування від коронавірусу

Пандемія лише починається. Хворих поки лише близько 100. Як рятуватимуть звичайних українців, коли госпіталізувати треба буде тисячі? Чи вистачить апаратів штучного дихання, ліків, койко-ліжок?

Нардеп Сергій Шахов (група "Довіра"), який знаходиться зараз з коронавірусів в Олександрівській лікарні Києва, розповів "Стране" про умови свого лікування.

"Медсестры реально падают, загруженные, работают по несколько смен, так как людей все привозят и привозят. Вся больница до пятого этажа заполнена людьми. Медсестры и ставят катетеры, и берут кровь на анализы и мазок из носа. Кардиограмму тоже делают медсестры", - розповів нардеп.
За його словами, лікарі тут прекрасні. "Врачи проводят обход раз в день. Я считаю, что очень хорошие профессионалы, это одна из лучших больниц, что я видел в своей жизни. Если состояние ухудшается, в каждой палате есть кнопка вызова, ее можно нажать и всегда уделят внимание", - каже Шахов.
Палата нардепа, за його словами, "достаточно комфортная, по размерам небольшая". "Есть койка, маленький холодильник, тумбочка, стул. Вторая койка сюда уже не влезет наверное, даже если захотеть. Это инфекционное отделение и я изолирован от окружающих. Есть санузел, есть и холодная и горячая вода", - говорить він.
Шахов зазначає, що з того часу, як тут знаходиться (з 21 березня - Ред.), Він не бачив жодного з 4 колег-депутатів, які теж тут лежать. "Не знаю, які у них умови, мені скаржитися нема на що", - підсумував він.
Також ми писали про те, що депутат Шахов, у якого виявили коронавірус, стверджував в Раді, що "немає ніякого коронавируса".

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...