Хіти тижня. І це не жарт: Павло Зібров одружується втретє (фото)

62-річний український співак Павло Зібров вирішив втретє піти під вінець. Так, він та його дружина Марина відсвяткують своє 25-річчя в шлюбі. Звичайні ресторанні посиденьки пара вирішила замінити повноцінною весільною церемонією, повідомляють Патріоти України.

До того ж, як артист розповів в студії передачі "Ранок з Україною", таким чином річницю сім'я відсвяткує 25 серпня, в день 60-річчя його дружини.

Ведучою весільної церемонії Зіброви обрали свою 22-річну доньку Діану. Сьогодні дівчина вже готує програму заходу, який пройде в елітному ресторані Конча-Заспи. Що ж стосується нареченої, вона навіть обрала вже весільну сукню. У цьому Марина Зіброва віддала перевагу італійському виробнику. А ось зі свідками пара ще визначається.

"Дружка повинна бути така, яка вже прожила з чоловіком багато років. Більше 25 років! Рибчинські, наші куми, нещодавно відсвяткували золоте весілля. Це було б дуже добре, якби Саша Рибчинський погодилася бути моїм свідком", - зазначив Зібров.

Як зізнався співак, за организацію він не хвилюється взагалі - довіряє своїм жінкам. Але боїться іншого: "Ти згодна вийти за мене заміж...? І я боюся того, що вона відповість", - посміявся він.

Нагадаємо, перша дружина Павла Зіброва Тетяна пішла від нього до свого студента, коли майбутньому артистові було 27 років. А вже 25 серпня 1994 року Павло Зібров одружився з Мариною. Сьогодні пара має спільну доньку Діану та сина Марини від першого шлюбу Олександра.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...