Хіти тижня. І це ж не настало ще 6 квітня: Одеські копи грубо "заламали" підприємця, який нібито порушив карантинний режим (відео)

Урядова постанова про посилення карантинних заходів вступає в дію по всій Україні з понеділка, 6 квітня.

Увечері в суботу, 4 квітня, соціальні мережі в Одесі буквально підірвало відео, на якому поліцейські «наводять порядок» на узбережжі, передають Патріоти України.

На відео зафіксовано, як двоє співробітників поліції наближаються до ларька, розташованого на березі (в районі пляжу «Золотий берег» на Великому Фонтані), і підходять до чоловіка, що стоїть поруч. Один з поліцейських строго йому заявляє: «Ви грубо порушуєте правила карантину, і до вас будуть застосовані заходи фізичного впливу». Після чоловіки в формі поліцейських беруть під руки «порушника» і силою відводять в сторону. Коли той намагається з'ясувати, що все-таки відбувається, йому висувають претензії в тому, що він нібито займається торгівлею.
Після «обміну думками» правоохоронці приступили до затримання співрозмовника - повалили його на землю, заламали руки і закували в наручники. Діяли вони гранично жорстко, не звертаючи уваги на зауваження випадкових перехожих.

У мережі обурені діями поліцейських: "Я видела как 3 экипажа полиции с мигалками гнали по Золотому берегу, что б задержать этого страшного преступника! Нашли крайнего", "Вот уроды. Боюсь представить что будет с завтрашнего дня. Это не люди в погонах, даже если не показал документы разве так можно себя вести?", "Уроды просто нет слов…", "БЕСПРЕДЕЛ ПОЛИЦИИ ОДНОЗНАЧНО", "Зато наркота ходит по улицам как по Бродвею и ничего и никто их не трогает. И роют, вскапывают, все ищут клады. А полицаям пофиг, им же надо нормального человека скрутить, поломать", "Полицаи в своем быдлостиле, с тупостью и по беспределу. Как по мне, то за такое превышение должностных нужно их и по дисциплинарке и по уголовке провести. Свидетелей хватает, ещё эспертизу по телесным и моральному вреду провести".

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...