Хіти тижня. "Я чекав... А тепер я йду": Український футболіст, який подався на заробітки до країни-агресора, зробив гучну заяву про збірну України

Після переходу Ракицького в російський "Зеніт" в січні цього року гравця перестали викликати до лав національної збірної України.

Ярослав Ракицький

Захисник пітерського "Зеніту" Ярослав Ракицький оголосив про те, що завершує кар'єру в збірній України, до якої його не запрошували майже рік. Відповідну заяву футболіст зробив на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"10 років тому я дебютував за головну команду, а сьогодні говорю "до побачення". Я йду зі збірної України. Я чекав виклик у команду протягом усього 2019 року. Але великий футбол став великою політикою", - написав Ракицький.

Також футболіст привітав збірну з виходом на чемпіонат Європи 2020 року і написав, що для нього було честю виступати за національну команду країни.

Всього у складі збірної України Ракицький зіграв 54 матчі і забив 4 м'ячі. Колишнього гравця донецького "Шахтаря" постійно звинувачували в тому, що він свідомо ніколи не співав гімн України перед матчами національної команди.

У Румунії ведмідь ледве не загриз іноземну туристку, яка хотіла зробити з "милим створінням" селфі (відео)

середа, 24 квітень 2024, 9:40

У Румунії британська туристка, імʼя якої не називають, ледь не залишилася без руки через любов до фотографування диких тварин, а саме – ведмедя. Інцидент закінчився пораненням, яке не загрожує життю 72-річної жінки. . Під час шпиталізації вона розпов...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...