Хіти тижня. "Я і мої родичі ох*****мо!": Чемпіонка України з боксу шокована ситуацією в країні (відео)

Колесник, підтримує боксерів Московського патріархату Усика і Ломаченка і обурюється поведінкою багатьох політиків і журналістів, які задають спортсменам провокаційні питання.

Багаторазова чемпіонка України з боксу і боєць змішаних єдиноборств (ММА) Олена Колесник записала відео, в якому обурилася ситуацією в країні, передають Патріоти України.

"Мої друзі, я і мої родичі ах*****ть [шоковані] від ситуації в країні. Від неможливості працювати, від неможливості платити комунальні податки, неможливості купувати їжу. Чому мої друзі повинні їхати за кордон, сподiваясь підтирати якомусь літньому (нехай, можливо, і милому) європейцеві д*пу і збирати полуницю?" – емоційно заявила спортсменка.

Раніше Олена викликала на бій телеведучу журналістку Яніну Соколову, за її образи на адресу Олександра Усика.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Відзначимо, що Колесник у 2017 році похвалилася фото в Москві з найскандальнішої спортсменкою Росії Мар'яною Наумової, яка першою отримала звання "заслужений майстер спорту "ДНР" під час нелегального візиту на окупований Донбас.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...