Хіти тижня. "Я харизматична та розкута перед камерою": Ким працює дівчина, яка образила Парад вишиванок у Харкові (фото)

Мешканка Харкова Євгенія Бабкова, яка спровокувала скандал, назвавши марш вишиванок "парадом бидла", заявила, що працює в IT-сфері. У мережі, однак, з'явилася інформація про те, що рід діяльності дівчини може відрізнятися від заявленого – вона нібито працює вебкам-моделлю і займається ескортом. Такі повідомлення були помічені в низці Telegram-каналів. Там також були опубліковані фото, на яких нібито зображена Бабкова, повідомляють Патріоти України.

Раніше, 2016 року, Євгенія хотіла влаштуватися працювати перекладачем або редактором, про що свідчать дані її резюме. Вона зазначала, що має досвід у написанні та перекладі статей.

2017 року дівчина також опублікувала свою анкету як модель і актриса-початківець на сайті Acmodasi. Харків'янка уточнила, що займається співом і танцями, а також вказала наявність декількох видимих татуювань. Малюнки на її тілі співпадають із тими, які видно на знімках вебкам-моделі.

"Можу з упевненістю сказати, що я товариська і за словами багатьох, досить харизматична. Є досвід в позуванні, часто брала участь у фотосесіях, впевнено почуваю себе перед камерою. Готова годинами перебувати на фотосесіях (оскільки, на рекламних зйомках і кінозйомках ще не бувала), оскільки шалено люблю увагу і камеру (як би дивно це не звучало)", – написала в анкеті Євгенія.

Харків'янка може мати відношення до ескорту.
Бабкова є уродженкою села Ртищівка Чугуївського району Харківської області, їй 26 років. Вона вчилася в Харківському національному університеті імені Василя Каразіна на факультеті міжнародних відносин, але так і не отримала диплом.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...