Хіти тижня. "Я мушу поїхати в село на 5 тисяч?": Дружина Віктора Павліка нарвалася на критику за "шикарний" відпочинок

Катерина Реп'яхова зізналася, що любить "шикарну Туреччину від €2000" за тур.

Дружина Віктора Павліка Катерина Реп'яхова відпочила в Болгарії. Але їй не сподобалося. Про це жінка чесно розповіла у своєму Instagram-блозі, передають Патріоти України.

"Все почалося з того, що ми з мамою захотіли поїхати на море, але бюджет у цьому році у нас дуже обмежений. Ми мали трохи більше тисячі євро. В Туреччину я спочатку не хотіла їхати, в дешеву Туреччину. Так як останні кілька років відпочиваю в шикарній Туреччини, від €2000. Я розуміла, що приїду в слабку Туреччину і буду тільки засмучуватися через все. Я не подумала про те, що в Болгарії може бути ще гірше. Я розуміла, що тут буде слабенько, але не розуміла, що настільки.

Найбільше мене дивує, що на Сонячному березі ніде, крім супермаркету, не приймають банківські картки. Я в шоці від кількості китайських, дешевих магазинів, від бруду. Від бігаючих за нами бабками, що пропонують спробувати їх фрукти, і таксистами, які чіпляються весь час. Я думала, таке є тільки в Єгипті. Правда, офіціанти в ресторані не пристають так, як у Єгипті. Там взагалі їсти неможливо. Ми з мамою відпочивали в Болгарії 19 років тому і спогади були найсвітліші. Тому сюди й повернулися. Більше, звичайно, у Болгарію ми не повернемося. Ну, а на рахунок готелю, нам відверто не пощастило. За ці гроші ми бачили тут, на березі, набагато миліші готелі. Але в будь-якому випадку, ми фокусуємо свою увагу на гарному. Будь-який відпочинок краще, ніж сидіти вдома", - написала Катерина, опублікувавши фото на тлі "міста мільйонерів" Светі Влас, який, за словами самої блогерки, скрасив її перебування в Болгарії.

"Коли Сонячний берег стане, як Светі Влас, сюди можна буде повернутися", - додала жінка.

Такий "чесний відгук" Реп'яхової не сподобався деяким з її підписників. Зокрема, жінку звинуватили в тому, що вона "живе на широку ногу". А більшості українців відпочинок "в шикарній Туреччині від €2000" не по кишені. Ось лише один з таких коментарів.

"Я, звичайно, вибачаюся, ми не з Києва. Може, в Києві звичайна людина заробляє собі на курорти, але у нас, на жаль, такого немає, звичайні люди заробляють від 5 до 7 тис. грн. І то, це вважається велика зарплата. При всьому бажанні, звичайна сім'я з дітьми не може собі таке дозволити, а задовольняється тим, що є - брудом, як ви висловлюєтесь. Я, звичайно, не про себе, мені в житті пощастило більше. А про звичайних людей, які теж, може, хочуть відпочити по-шикарному, але... Ніхто не винен, що такі зарплати в Україні. Мені просто прикро за наших людей, які пахають і заробляють копійки. Вам, може, цього не зрозуміти, не всім же бути бізнесменами, політиками, дружинами-чоловіками зірок і т. д. Необхідно хоч трохи думати про людей, як вам здається "нижчих сортів", вони теж люди. Звичайно, була б будь-яка на вашому місці, теж так міркувала, і я вас не звинувачую зовсім. Просто прикро за звичайних людей", - написала Олена Прохоренко-Тузовська.

Цей коментар не залишився непоміченим самою Катериною. Вона детально розписала, чому не бачить нічого поганого у своєму пості, та й взагалі, у своєму "шикарному" способі життя. "Я теж зі звичайної сім'ї. Але у мене є прагнення і завзяття. Можна не миритися з з/п 5 тис., і вживати заходів. Немає такого поняття "немає грошей". Вони, просто, не ваші. Зробіть так, щоб вони були ваші. Є мільйон прикладів, коли люди з сіл досягають хороших результатів. І це не моя і не ваша вина, що комусь дано, а комусь - ні. Якщо людина дивиться мій блог і відчуває себе неповноцінною, ще раз кажу, - краще не дивитися.

Чи, може, мені поїхати в село на 5 тис.? Щоб іншим не так прикро було? Нормальна, адекватна людина буде дивитися на успішних людей і надихатися. А ненормальна - заздрити. Так, ви знайшли до кого причепитися - до мене. Скільки на просторах Інтернету реально багатих людей, відпочиваючих дуже круто... В готелях від 4,5 тис. євро. Ось я беру з них приклад, а не кажу "їм просто пощастило", "вона дружина депутата або футболіста". У мене є багато проблем у житті і навіть боргів, не думайте, що мені все падає з неба. Просто моє життя - в моїх руках! І якщо я не задоволена життям, я в цьому не звинувачую ні країну, ні закони, ні місце, де я народилася, а себе! Тому що тільки я можу вплинути на якість свого життя! А не Україна, президент чи ще хтось!" - сказала 26-річна Реп'яхова.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...