Хіти тижня. "Я отдыхаю, ты чм*, которое зарабатывает 5 рублей, и ездишь на "Таврии": У Запоріжжі затримали п'яного водія "Гелендвагена" (відео)

Затриманий порушник поводився агресивно, показував непристойні жести, говорив образливі слова у бік поліцейських і другого учасника аварії.

Порушник ображав поліцейських та іншого водія. Ілюстрація: gazeta.zp.ua.

У неділю в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Чумаченка в автомобіль "ВАЗ" врізався Мерседес "Гелендваген". Водій елітного авто з місця аварії виїхав, передають Патріоти України.

Співробітники поліції виявили вказаний автомобіль на Набережній магістралі - водій "ВАЗа" вказав на нього. Коли патрульні зупинили 29-річного водія "Мерседеса", то стало зрозуміло, що чоловік за кермом знаходиться в нетверезому стані. Факт скоєння ДТП він заперечував. Також він чинив опір, тому був доставлений у відділення.

У відділенні чоловік поводився агресивно, показував непристойні жести, говорив образливі слова у бік поліцейських і другого учасника аварії:

- Я гроші заробляю, а цей п *** с за 8 тисяч працює ... Я відпочиваю, ти чм *, яке заробляє 5 рублів і їздиш на Таврії ", - твердив водій "Мерседеса". На нього було складено адмінпротоколи за фактом вчинених правопорушень.

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...

"В його діях немає жодних порушень": Суддя, який вдвічі перевищив швидкість та наїхав на поліцейського, уникнув покарання

субота, 20 квітень 2024, 15:40

Друга Дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя (ВРП) 17 квітня 2024 року розглянула дисциплінарну справу щодо судді Тульчинського районного суду Вінницької області Сергія Ковганича, затриманого поліцією у березні 2023 року за перевищення швидкості. Н...