Хіти тижня. "Я поддерживаю Путина": Сніжана Єгорова зробила скандальну заяву про "всесвітні обмани США" (фото)

Телеведуча Сніжана Єгорова зробила скандальну заяву. Вона публічно зізналася в тому, що підтримує політику президента РФ Володимира Путіна. Своєю заявою Єгорова поділилася в Facebook, передають Патріоти України.

Ведуча прикріпила посилання на пропагандистське шоу, яке нібито розкриває "всесвітні обмани США". Звичайно ж, там найпозитивнішою персоною показаний Путін. Єгоровій, судячи з усього, це відео дуже сподобалося.

"Я підтримую Володимира Путіна!!! І нехай ця таблетка від божевілля очистить ваш мозок від темної сторони свідомості!!! Дивіться, як на акт екзорцизму!!! Якщо не хочете, щоб на пекло перетворився ваш будинок!!!", - написала ведуча.

У коментарях українці критикують скандальну заяву Єгорової. Багато також зазначають, що якщо ведучій так подобається Путін, то їй варто переїжджати у РФ. На своїй сторінці Єгорова також активно критикує українських політиків і часто пише про те, що виступає проти Зеленського і Євросоюзу.

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...