Хіти тижня. "Я сейчас здесь все раз...": Люта "яжематір" накинулася на перукаря через зачіску до 1 вересня (відео)

Напередодні шкільної лінійки мати восьмирічного хлопчика влаштувала великий скандал.

Зачіска до 1 вересня виявилася справжнім "ящиком Пандори". На думку матері, за модну стрижку хлопчика зажадали занадто багато грошей, зазначають Патріоти України.

Жінка буквально накинулася на майстра, який попросив за роботу 250 рублів. Дитині поклали завитки, виголили боки в стилі фейд з високою лінією переходу до кучерявого волосся, яке звисає на обличчя. Однак матері, яка відійшла на певний час в магазин, результат здався жахливим.

До того ж вона не очікувала, що "причесати пацана" так само дорого, як постригти жінку. Містянка кричала, що платити не буде, бо її сина "оболванили". Свідком конфлікту став місцевий журналіст. Перукар стверджував, що зробив роботу якісно і вказав на прейскурант. У відповідь мати з усією злістю жбурнула необхідну суму і грюкнула дверима.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...