Хіти тижня. "Я шкодую": Дівчина, яка спалила прапор України в Кам'янському, записала відео із вибаченнями

У Кам'янському на Дніпропетровщині 21 вересня дівчина-підліток спалила прапорець України під регіт своїх друзів. Через день після цього в мережі оприлюднили відео, на якому вона вибачається за свій вчинок, повідомляють Патріоти України.

Дівчина говорить, що "щиро розкаюється" та обіцяє так більше не робити. Проте в дописі висловили недовіру до таких вибачень, які роблять під примусом. На початку відео зловмисниця каже свої паспортні дані. Виявилося, що їй приблизно 15 років (народилася у 2006 році). "Я шкодую про свій вчинок, щодо прапора. Обіцяю більше такого не робити", – сказала неповнолітня.

Слід зазначити, що в коментарях до запису люди не надто позитивно поставилися до цього. Користувачі писали, що цього недостатньо, а також говорили про те, що немає сенсу в таких вибаченнях, оскільки схожі події траплятимуться й надалі. При цьому обурені цим інцидентом громадяни будуть звертатися до правоохоронців з вимогою покарати цю дівчинку, а також її батьків, які "не забезпечили її належним вихованням".

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...