Хіти тижня. "Я в Каліфорнії живу": Український чемпіон шокував заявою щодо конфлікту на Донбасі

Олександр Гвоздик заявив, нібито він "нічого не знає" про війну між Україною та Росією.

Олександр Гвоздик. Фото: ВВС.

Український чемпіон світу з боксу за версією WBC у напівважкій вазі Олександр Гвоздик перед боєм проти росіянина Артура Бетербієва поділився думкою про конфлікт на Донбасі. Слова Гвоздика наводить Fightnews, передають Патріоти України.

"Війна України з Росією? Я спортсмен і не хочу проводити паралелі з боєм проти Артура Бетербієва. Я живу в Каліфорнії, він живе в Монреалі. Я просто нічого про це не знаю", - сказав Гвоздик.

Нагадаємо, бій між Гвоздиком і Бетербієвим, який володіє чемпіонським поясом за версією IBF, пройде в ніч з 18 на 19 жовтня у Філадельфії (США). Обидва боксери всі свої попередні поєдинки виграли. У Гвоздика - 17 перемог, у Бетербієва - 14.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...