Хіти тижня. "Я в шоці. Я дійсно в шоці ...": Росіянка, яка воювала за Україну на Донбасі, - про надання громадянства

Володимир Зеленський 28 червня підписав указ про надання громадянства 14 іноземцям, які воювали на Донбасі.

Юлія Толопа. Фото: соцмережі.

Юлія Толопа відреагувала на отримання українського паспорта. Росіянка, яка воювала в батальйонах "Айдар" і "Донбас" зізналася, що просто "в шоці", передають Патріоти України.

- Я в шоці. Я дійсно в шоці ... П'ять років БОРОТЬБИ... Всім величезне дякую. Я нарешті громадянка України! - написала Толопа в своєму "Фейсбук", відмовившись від особистих подяк президенту.
Володимир Зеленський 28 червня підписав указ про надання громадянства 14 іноземцям, які воювали на Донбасі. Юлія Толопа найвідоміша з них. У 2016 році вона облила томатним соком Олега Ляшка. Дівчина вважала, що депутат використовував її для політичної кампанії, але отримати український паспорт не допоміг.

Юлія Толопило приїхала з Росії в 2014 році, до цього вона працювала в охоронному агентстві (Юлія займалася штурмовим рукопашним боєм). У 2017 році вона розповіла, що її дядько працює в ФСБ, і з родичів тепер спілкується тільки з мамою. 3 липня Юлії Толопі виповниться 24 роки.

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...

98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

вівторок, 30 квітень 2024, 12:54

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України. «Терпиш, ...