Хіти тижня. "Я вообще хочу замуж... Я же не знала, что нельзя в этот ****ый Крым... ": Росіянка, котрій заборонили в'їзд в Україну, влаштувала в київському аеропорту "виставу" (відео)

Росіянка намагалася за хабар потрапити в Україну

Росіянка влаштувала в київському аеропорту "виставу": я хочу заміж (відео)

Росіянка намагалася підкупити прикордонника в київському аеропорту "Жуляни", який не пропускав її через державний кордон через незаконне відвідування окупованого Криму. Жінка пропонувала співробітникові ДПС хабар у розмірі 500 доларів.
У підсумку порушниці заборонили в'їзд в Україну на 3 роки, після чого відправили зворотним рейсом.

Держприкордонслужба опублікувала на своєму YouTube-каналі відео, як громадянка РФ влаштувала "виставу" в аеропорту, розповідаючи про незнання про санкції за поїздку на кримський півострів через закриті пункти пропуску, а також про своє бажання укласти шлюб.

"Я вообще хочу замуж... Я же не знала, что нельзя в этот ***ый Крым, я бы не полетела.. я же из России, не из Украины" - вмовляє жінка прикордонника.

На відмову від хабара вона пропонує заплатити штраф. Співробітник ДПС пояснює жінці, що такий не передбачено, просить сісти і обіцяє поспілкуватися з її молодим чоловіком, коли той підійде.

Також повідомляється, що того ж дня в пункті пропуску "Бориспіль" намагався дати хабар громадянин Таджикистану, якому відмовили у праві перетину кордону через неналежне підтвердження фінансового забезпечення. Іноземець намагався "купити" право в'їзду в Україну за 200 доларів.

Джерело: РБК-Україна

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...