Хіти тижня. "Я закривався в туалеті, щоб ...": Відомий український артист ошелешив зізнанням про нервовий зрив

Гучна слава, що звалилася на Андрія Данилка, спочатку подобалася артисту, а через певний час стала сильно нервувати і набридати йому. Він при будь-якому зручному приводі намагався не виходити з готелю.

Артист Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки колись підкорив всю Україну. За його словами, великого щастя це не принесло, а викликало напади депресії і ностальгію за спокійного життя. Для того, щоб піти від настирливих прихильниць, Андрію доводилося ховатися в туалеті, передають Патріоти України з посианням на СТБ.

Ведучим програми "Неймовірна правда про зірок" Андрій Данилко дав відверте інтерв'ю.
На початку своєї кар'єри Андрій Данилко тільки приїхав до Києва, мріяв про велику сцену, квартиру в столиці і славу. Це потім буде відомість і депресія.
Андрій Данилко не відрізнявся в школі великою старанністю. Принагідно завжди намагався знайти виправдання своїй ліні і прогулам. Для того, щоб піти на випускний в костюмі, йому зібрали гроші всією школою. Його мама дуже старалася дати синові освіту. Завдяки мамі здійснилася і його мрія про художню школу.

В середині 90-х років з'являється образ Вєрки Сердючки. Він швидко стає популярним. А про справжнього Андрія Данилка забувають, що дуже сильно діє на психіку і викликає депресію. Поїздка на Євробачення дала можливість іноземному глядачеві оцінити талант Андрія. Слава і гроші не принесли задоволення від роботи, а ще більше занурили в тугу. Від нервів погіршується здоров'я, це проявилося в шкірному висипі на обличчі виконавця. Доводилося ховатися в туалеті, щоб не зустрічатися з шанувальниками.

За лаштунками Данилко ставав похмурим і самотнім. Тому він прийняв рішення про закінчення нескінченних гастролів і завершення концертної діяльності.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...