Хіти тижня. Як розгледіти майбутнє розлучення ще на весіллі: Розкрито секрет

Весільні фотографи розповіли, як під час підготовки і проведення одруження можна передбачити, чи довго пара буде разом, чи ні, повідомляють Патріоти України.

Так, на Reddit вони описали випадки на весіллях, після яких більшість молодят подавали на розлучення. Один із найбільш частих приводів побоюватися за щастя молодих — їхня сварка прямо під час урочистості, відзначили деякі фотографи.

"Одна з пар лаялася все весілля. Вони навіть майже не дивилися один на одного. Нам навіть довелося фотошопити посмішку на обличчі нареченого", — розповів користувач Golden-lining.

Ще одна ознака майбутнього розлучення – мовчазність одного із молодят. Поганим знаком також є неповага до захоплень іншої людини при плануванні весільної фотозйомки.

Деякі звернули увагу на нібито неочевидні ознаки того, що шлюб не складеться. Однією з таких ознак назвали манеру розрізання весільного торта. "Я клянусь, що всі пари, які кидали тортом в обличчя один одному, пізніше розлучилися. А ті, хто цього не робив, залишилися разом. Може, це знак поваги один до одного", — розповів один із фотографів.

На Полтавщині суд виніс вирок чоловіку, який задушив дружину на очах у маленького сина

четвер, 18 квітень 2024, 13:55

Лубенський міськрайонний суд Полтавської області виніс вирок 37-річному жителю села Малі Феськи Золочівської громади, який задушив дружину на очах у п'ятирічного сина та замаскував вбивство під зґвалтування. Чоловіка визнали винним, він відбуватиме пок...

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...