Хіти тижня. Як розтоптане скло: Лікарі показали легені зараженої коронавірусом жінки (фото)

На рентгені видно великі світлі області, які означають, що легені хворої наповнюються рідиною.

У китаянки, яка підхопила новий коронавірус 2019-nCoV, всього за три дні хвороби серйозно трансформувалися легені. Це медики побачили на знімках рентгена 33-річної мешканки Ланьчжоу. Відповідні фото опублікувало видання Daily Mail, передають Патріоти України.

На рентгені видно великі світлі області, які означають, що легені хворої наповнюються рідиною. Китаянка була госпіталізована з температурою 38,9 і сильним кашлем. Кількість лейкоцитів, згідно з аналізами, виявилася дуже низькою.

Також повідомляється, що в Ланьчжоу жінка приїхала їз Уханя, де і спалахнула нова інфекція. Знімки, які шокували вчених, вивчаються в Університеті Ланьчжоу. Уточнюється, що вони були зроблені через три дні після того, як з'явилися перші симптоми недуги.

Радіолог Парас Лакхані з Університету Томаса Джефферсона, який не брав участі в дослідженні, але бачив рентген, сказав: "Якщо ви збільшите зображення, воно буде схоже на тьмяне розтоптане скло". Лікарі були змушені визнати, що у жінки не ГРВІ і не звичайна пневмонія, а коронавірус. Пацієнтці надається необхідна допомога.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...