Хіти тижня. "Як схожий на діда": У мережі обговорюють зовнішність онука легендарного радянського актора (фото)

Миронов-молодший, як і його знаменитий дід, теж став актором, проте поки що не може похвалитися зоряними ролями.

Шанувальники акторки Марії Миронової, єдиної дочки радянського актора Андрія Миронова, обговорюють її фотографії з сином, передають Патріоти України.

Недавно актриса розмістила на своїй сторінці кілька фотографій з прем'єри картини «Мільйон», і шанувальники творчості Андрія Миронова були в шоці, побачивши на знімках його онука.26-річний Андрій Миронов-молодший є копією свого знаменитого діда, пишуть деякі фанати. Шанувальники артиста відразу вловили схожість, хоча і віддалену. Справа в тому, що онук Андрія Миронова дійсно чимось схожий на свого діда: пухкі губи, прямий ніс, великі і ясні очі. «Як схожий на діда», «Дивлюсь і бачу Андрія Миронова», «Боже мій, дідусь», «На обличчя розум, виховання, інтелігентність», «Такі красиві», - пишуть користувачі.

Втім, знайшлися і ті, хто написав, що молодший Миронов не схожий на свого діда, а ось Марія Миронова є копією свого батька.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...