Хіти тижня. Як живе Примадонна: Галкін показав замок Пугачової (фото)

Розкішний особняк в шість поверхів займає площу близько 2300 квадратних метрів...

Відомий російський гуморист Максим Галкін, який живе з Аллою Пугачовою, показав вражаючі фото їх замку в підмосковному селі Грязь, передають Патріоти України.

Розкішний особняк в шість поверхів займає площу близько 2300 квадратних метрів, розташований на ділянці в один гектар. У будинку з величезним холом є басейн, підземний гараж, тренажерний зал, спальні, побутові приміщення і обладнаний власний театр зі сценою і навіть обсерваторія.Ще під час будівництва будинку Галкіну дошкуляли журналісти, намагаючись сфотографувати замок. Про це розповів сам гуморист, згадавши, як за ним полювали папараці, кружляючи над будинком на дельтаплані, а потім подарували зроблені фото артисту.«І тепер, коли мені потрібно щось прояснити, я заглядаю в цей архів і згадую добрим словом газету, яка написала про мене стільки брехні», - написав Максим Галкін.У підписі він зазначив, що закохався в це місце і вирішив жити тут.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.