Хіти тижня. "Якби прокинулися 73% громадян з українськими паспортами - ми б жили сьогодні інакше. І рів з крокодилами був би, і база НАТО під Харковом, і ті самі 4 тисячі доларів", - Кудренко

"Ну де ви там? Натрапила на наївний фільм вірменського виробництва з елементами пропаганди. Цікаво було спостерігати, як творці фільму піднесли Росію, як країну, без якої у них нічого не виходить", - пише у своєму блозі Олена Кудренко, передають Патріоти України, і продовжує:

"І працівники "втекли в Росію", і "по-русски не понимаешь, что ли???" Азербайджанці там показані виключно насильниками, які ще й п'ють горілку прямо з пляшки, на бойовому посту. Ось як росіяни показують українських захисників на Донбасі.

Я не буду лізти в чужий конфлікт, я про нього досконально нічого не знаю. Але тема "росіяни всемогутні", показана в фільмах країн-сателітів Росії, дуже принижує ці самі країни. Чого варта фраза, сказана в фільмі: "якщо росіяни прокинуться – Америки не буде в лічені години..."

І ось тут стоп. Все підніжжя російської пропаганди будується на слові "якщо" та "якби". "Якби росіяни захотіли, то Києва би вже не було" – кажуть вони. "Якби росіяни прокинулися", то дійшли б до Львова. До бабусі "на Україну" на танку – улюблений російський анекдот. "України як нації не існує" – ще один перл з-за поребрика.

Так ось. Факти – річ уперта. Росіянам прокинутися дуже важко, особливо після розпаду СРСР. Створюючи військову техніку з європейських і американських комплектуючих, і називаючи її made in Russia – вони вже показали, що самі не обійдуться. Гаразд, всі використовують чужі комплектуючі, але не в таких же процентних співвідношеннях? Кого вони там бомбити будуть? Того, у кого оптику для літаків замовляють? Того, хто постачає їм продовольство? Того, в чиїх коледжах російські діти вчаться? Маша Захарова в Америці весілля святкувала – круто ж? В "самій" Америці, треба ж?) Там, куди хочуть 90% росіян.

"Якщо". Наріжний камінь Росії. Якби могли – дійшли б до Львова. Значить, не змогли. "Не захотіли" – це нісенітниця. Захотіли і хочуть там майже всі, від Краснодара до Чукотки. Просто не можуть. Крим ледве тягнуть, куди їм "новоросію"? "Якби росіяни прокинулися..." Та хто їм не дає?

А ось якби прокинулися 73% громадян з українськими паспортами – ми б жили сьогодні інакше. І рів з крокодилами був би ще в 2014-му, і база НАТО під Харковом, і ті самі 4 тисячі доларів, цілком можливо, отримував би український вчитель. Якби вони прокинулися...

Хоча, як ревно зауважив наш преЗедент на пресконференції, не 73% – а 75%. Нехай навіть так. Тому що якби всім цим громадянам було не все одно, купці незламних українців у кількості 25% було б легше штовхати цей вагон в сторону абсолютно інших стандартів життя. Тим самим, які загальмували наступ прокинувшихся чи непрокинувшихся росіян. Х... їх знає".

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...