Хіти тижня. "Якби це була русалка, я б був вражений менше": Рибалка зрадів кльову, але швидко змінив думку (відео)

Рибалка із Південної Кароліни (США) ловив камбалу в солончаку, коли відчув клювання. Чоловік знімав риболовлю на камеру, і вже приготувався до ефектних кадрів, повідомляють Патріоти України.

"Я думаю, що зловив ската", - задоволено пробурмотів він. На жаль, ніякого ската на гачку не було. Виявилося, він зачепив величезного алігатора розміром до 2,5 метрів. "Ну справи, це не скат! - вигукнув він. - Сюрприз-сюрприз!"

Коли рептилія-вбивця зникла в каламутній воді, він пожартував: "Хтось хоче допомогти мені повернути мій джиг-спінінг?". Незабаром хижак ще раз з'явився на поверхні з гачком у задній лівій лапі. На щастя, алігаторові вдалося вирвався на свободу, після чого рибалка зітхнув з полегшенням і зміг забрати свої снасті.

У коментарі Myrtle Beach Online він сказав, що хоча більше 500 разів рибалив в цьому районі, ніколи не виловлював нічого подібного. "Я був настільки здивований, коли він з'явився! Якби це була русалка, я б здивувався менше", - сказав він.

Хоча алігатори в основному прісноводні істоти, вони можуть відходити від гирла річок і протягом декількох годин знаходитися в солоній воді. Там вони полюють на крабів, скатів і навіть акул.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...