Хіти тижня. "Якщо він хоче бійки...": Ілон Маск відповів на погрозу Джонні Деппа відрізати йому геніталії

Актор повірив у чутки, що Ембер Херд зраджувала йому із Маском?

Ілон Маск. Фото: соцмережі.

Відомий комерсант-інноватор, засновник компанії SpaceX і Tesla Ілон Маск дав коментар з приводу погроз, які на його адресу надійшли з боку голлівудської зірки Джонні Деппа (через його екс-дружину Ембер Херд.) Про це повідомляє британський таблоїд The Mirror, передають Патріоти України.

Під час слухань у Високому суді Лондона зачитали листування Джонні Деппа з його другом. Актор, зокрема, обіцяв відрізати Ілону Маску геніталії. "Якщо Джонні хоче бійки в клітці, просто дайте мені знати", ‒ заявив у відповідь на це Маск.

За словами комерсанта, з Ембер Херд під час її заміжжя він не мав сексуального зв'язку. Їх романтичні відносини почалися після того, як актриса остаточно розійшлася з Деппом. Нагадаємо, раніше журналісти стверджували (з посиланням на свідчення сусіда актора) ‒ в Ілона Маска був секс утрьох ‒ з актрисою Ембер Херд (коли вона була дружиною Джонні Деппа) і супермоделлю/актрисою Карою Делевінь ‒ причому прямо в особняку голлівудської зірки.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...