Хіти тижня. "Якщо вважають гідним убити - убийте, спаліть, будь ласка. Я прийму все", - мати вбивці Даші Лук'яненко

Сім'я Миколи Тарасова, який зізнався у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко в Іванівці Одеської області, не прийшла на похорон дівчинки, оскільки односельці попередили, що їм там будуть не раді.

Марія Тарасова

Місцеві жителі не приховують своїх емоцій. "Люди б їх порвали тут", – розповіла одна із присутніх на трагічному заході Тамара Виноградова, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Мати підозрюваного Марія Тарасова каже, що хотіла прийти, проте її зупинили. "Я хотіла до людей вийти. Нехай вони зі мною зроблять, якщо вважають гідним убити – убийте, спаліть, будь ласка. Я прийму все, що вирішать люди", – попросила жінка.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...