Хіти тижня. "Якщо завтра моя мова зникне": У Росії вчений з Удмуртії здійснив акт самоспалення (фото 16+)

Альберту Разіну влітку цього року виповнилося 79 років, він потрапив до лікарні мало не зі 100-відсотковими опіками тіла.

Вчений в Іжевську підпалив себе. Фото: прес-служба МНС Удмуртії.

У вівторок, 10 вересня, в Іжевську (Удмуртія, Росія) директор Інституту людини УДГУ Альберт Разін влаштував акт самоспалення прямо перед будівлею місцевої Держради, передають Патріоти України.

Як повідомляють в МНС Удмуртії, Альберт Разін тримав в руках плакат з цитатою дагестанського поета Расула Гамзатова: «І якщо завтра моя мова зникне, то я готовий сьогодні померти». Повідомляється, що під будівлею Держради Удмуртії, де планувалася чергова сесія, було двоє пікетувальників. Альберту Разіну влітку цього року виповнилося 79 років, він потрапив до лікарні мало не зі 100-відсотковими опіками тіла.


Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...