Хіти тижня. Янукович повернувся? Мережу жахнуло відео жорсткого побиття поліцією мітингувальників у Києві

У ході зіткнення між протестуючими та правоохоронцями 17 грудня під стінами Верховної Ради в Києві є постраждалі: в соціальних мережах критично поставилися до дій поліцейських, передають Патріоти України.

Особливо негативну реакцію з боку коментаторів викликали відео, на яких можна побачити, як поліцейські б'ють кийками в тому числі і вже лежачих людей. Варто відзначити, що постраждалі є як серед протестуючих, так і серед правоохоронців.

з

За даними кореспондента "Апострофа", поліція біля входу для преси в Раду затягувала протестуючих за машини і била лежачих.

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...