Хіти тижня. "Йде розпад країни з середини": Комбат Червень прокоментував розслідування вбивства Шеремета

Андрій Гергерт підкреслив, що для звинувачень ветеранів АТО і волонтерів у вбивстві журналіста у силовиків повинні бути незаперечні докази, так як в противному випадку вони можуть збурити частину суспільства

Андрій Гергерт. Фото: соцмережі.

Комбат “Української добровольчої армії” Андрій Гергерт з позивним Червень прокоментував хід розслідування вбивства Павла Шеремета. Відповідний коментар він дав ЗМІ, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання про те, що розслідування вбивства Шеремета спрямоване на дискредитацію волонтерів Червень зазначив, що дану ситуацію можна розділити на дві сторони. Перша, за його словами, виходить із слів президента РФ Володимира Путіна про те, що Володимира Зеленського контролюють націоналісти, серед яких волонтери і добровольці.

“Вчора у студії “Говорить великий Львів” один був з такою позицією, ось цей темник російський починає впроваджуватися вже через ефіри. Максимально роздувається на телевізійних екранах, підконтрольних проросійським олігархам і взагалі ворогам України, роздувається тема, що націоналізм і націоналісти є проблемою, вони заважають мирному процесу, вони заважають переговорам і так далі”, – сказав він.

Окремо комбат прокоментував версію слідства про причетність до вбивства добровольців Владислава та Інни Грищенко.

“У мене про них склалося свого часу неприємне враження. Чи могли вони бути вбивцями? Але якщо я одних своїх бійців, які потрапили і зробили таку трагедію, то я характеризую так, як я характеризую, кажучи, що вони сміливі і дисципліновані. Те тут я такого не скажу про цих двох “, – зазначив він.

Другою стороною, каже Червень, є ситуація з підозрюваними у справі Шеремета. Комбат підкреслив, що для звинувачень ветеранів АТО і волонтерів у вбивстві журналіста у силовиків повинні бути незаперечні докази, так як в противному випадку вони можуть збурити частину суспільства, з якою в подальшому не зможуть впоратися. У разі відсутності доказів, підкреслив комбат, почнеться розпад країни.

“Загальна тенденція по дискредитації добровольців, волонтерів, людей, які готові вийти на протест, є. І вона зараз посилюється максимально. Тому паралелі проводити можна. Це підриває насправді всі основи довіри до силових структур, до голів, які вчора були на цьому брифінгу. І це йде розпад країни, починаючи з найбільш відповідальних і центральних структур. Це просто початок розвалу країни з середини однозначно”, – резюмував він.
Джерело: InfoResist

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...