Хіти тижня. Йдеться про випробовування зброї "Судного Дня": З'явилася нова версія загибелі моряків на "Лошарику"

14 російських моряків, які загинули на підводному човні проекту 10831 "Калитка" АС-12 "Лошарик", імовірно брали участь у випробуваннях атомної російської зброї "Посейдон". Про це написав блогер і аналітик Ель Мюрид в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"В одному з телеграм-каналів пройшло повідомлення про те, що на Серафимівському кладовищі в Петербурзі, де ховали 14 моряків" ... один їх високопоставлених військових розповів, що вони "не допустили катастрофи планетарного масштабу", - сказано в повідомленні.

За його словами, найімовірніше, мова може йти про випробування "Посейдона". "Буквально два тижні тому Путін повідомляв, що випробування наближаються до завершення. Можливо, щось пішло дуже не так, наслідком чого і стала катастрофа", - пише блогер.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...