Хіти тижня. "Їдьте на йух, Сибір, Колима!": Кримчани жорстко поставили на місце "понаїхалих"

Мешканці Криму в соцмережах жорстко ставлять на місце росіян, охочих приїхати на окупований півострів в пошуках дешевого і легкого життя.

Про це в Twitter розповіла блогер RoksolanaToday & Крим25%, передають Патріоти України.

"Севастополь. Вас тут не чекають", – прокоментувала вона запис в співтоваристві "підслухати Севастополь", де у місцевих мешканців цікавилися, в якому районі, в разі переїзду, дешевше комунальні послуги.

"На Сапун-горі можна грубку дровами топити", – пише у відповідь Сергій Кримов.

"Не потягнуть, дрова нині дорогі", – відповідає йому Андрій Андрєєв.

Цей запис в Twitter прокоментував інший популярний блогер КРИМський бандерівець. Він підтверджує, що "лаптів" з Росії в Криму не чекають. "Там скрінити – не перескрінити: "Їдьте на йух, Сибір, Колима, а у нас, п*дорасів вже і без вас наприїхало", "В Магадані дешевше, переїжджайте туди! Про Крим забудьте! Ви за*-б*ли!!!"- і таке практично всі", – відповідає КРИМський бандерівець.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...