Хіти тижня. Є надія на одужання: У Заворотнюк вперше розповіли про стан актриси

Близькі Анастасії Заворотнюк не хотіли розкривати журналістам подробиці особистого життя.

Анастасія Заворотнюк. Фото: соцмережі.

Коли ситуація з хворобою актриси Анастасії Заворотнюк, якій ЗМІ сьогодні приписують останню стадію раку головного мозку, вже здавалася безнадійною, зірка серіалу 2000-х "Моя прекрасная няня" несподівано пішла на поправку. Про це друзям Заворотнюк вперше за тиждень ажіотажу в ЗМІ розповіла її піар-директор Марина Потапова, передають Патріоти України із посиланням на MK.

Що ж стосується спілкування з пресою, близькі актриси не хотіли розкривати журналістам подробиці особистого життя. Як пише джерело, довго на контакт не йшла і Потапова. Не відповідала на дзвінки і смс, але в підсумку все ж коротко розповіла про ситуацію: "Марина написала нам, що у актриси з'явилися шанси на одужання, причому, шанси немаленькі. Додала, що стан Анастасії помітно покращився, вона вийшла з коми. Лікарі дали надію, що, можливо, Настя одужає. Вся родина молиться за неї, щоб сталося диво", - розповіла приятелька Заворотнюк.

Нагадаємо, чергова хвиля чуток про онкологічне захворювання артистки пройшла в мережі минулого тижня. З того часу, не маючи ніякої достовірної інформації, одне видання за іншим приписує знаменитості різні діагнози. Зокрема, останню стадію раку головного мозку.

На сьогоднішній день достовірно відомий лише один факт - Анастасія Заворотнюк дійсно знаходиться в одній з клінік Москви, де також були помічені її рідні та близькі. При цьому ні менеджмент актриси, ні вона сама до цього часу не коментують події. А вже тим більше не підтверджують інформацію невідомих "джерел" в ЗМІ про онкологію, ускладнення чи неминучу смерть.

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...