Хіти тижня. Є нові випадки: Нацгвардія почала антидиверсійну операцію в лісах України через підпали (фото)

У Чорнобильській зоні 19 квітня рятувальники запобігли спробі нового лісового підпалу. Національна гвардія через підпали розпочала антидиверсійну операцію, заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передають Патріоти України.

Вчора (19 квітня – 24 канал) під час вечірнього моніторингу в Чорнобильській зоні, виявили ось таких 4 "феномени" (дивіться фото) на площі приблизно 100 метрів, – написав Аваков.

За словами очільника МВС, на щастя, осередки вогню вдалося швидко погасити. Аваков наголосив, що поліція вже займається цим та іншими інцидентами. Він додав, що зловмисникам загрожує не лише штраф.

Створив спеціальну групу МВС, Нацгвардія розпочала антидиверсійну операцію в лісі…Які ж негідники… Штрафом ви не відбудетеся, – заявив очільник МВС.

Міністр також звернув увагу на те, що цього року була дуже суха зима. А рівень води в екосистемі опустився вниз на 1,5 – 2 метри. "Лісова, особливо хвойна підстилка легко вразлива для пожежі. Усе це, звичайно, можливість для негідників і провокаторів", – наголосив Аваков.

Він пояснив, що дії зловмисників матимуть гідну відповідь з боку влади. Та звернувся до всіх, хто має інформацію про підпали у Чорнобильській зоні, зі закликом повідомляти про це правоохоронців.

Тисячі молекул живої матерії можуть породити мільйони, які стають дуже стійкими до деградації: Науковці розгадали таємницю "святого Граалю"

неділя, 28 квітень 2024, 3:25

Таємниця, яка понад 50 років спантеличила наукове товариство, нарешті була розгадана. Команда з Університету Лінчепінга, Швеція, і Гельмгольца в Мюнхені виявила, що певний тип хімічної реакції може пояснити, чому органічна речовина, що міститься в річк...

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...