Хіти тижня. Єва та Марія: З'явилися моторошне фото та подробиці вбивства дівчат у Києві (фото 16+)

Дівчатка 16-ти та 19-ти років значилися у розшуку як зниклі безвісти з 2 січня 2020.

У мережі з'явилися моторошні подробиці та фото тіл дівчат, яких убили в орендованій на Новий рік квартирі. Світлину опубліковано в Telegram Київ Оперативний, передають Патріоти України.

Повідомляється також, що дівчатка 16-ти та 19-ти років значилися у розшуку як зниклі безвісти з 2 січня 2020. Зазначається, що квартиру знімав хлопець, але обставини вбивства досі встановлюються.

У Telegram-каналі "Підслухано в поліції", з'явилося фото зниклих 2 січня дівчат. Повідомляється, що це вони можуть бути вбитими, яких знайшли в київській квартирі за адресою вул. Кирилівська, 127. Зазначається, що старшу з дівчат звали Марія, молодшу – Єва. Офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає. Розслідуванням справи займеться поліція Києва.



Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...