Хіти тижня. Її кумир - Анджеліна Джолі: Українка прикрасила обкладинку журналу Harper's Bazaar (фото)

Людмила народилася в невеликому містечку у Львівській області в простій родині.

Журнал Harper's Bazaar Vietnam представив свою нову цифрову обкладинку. Героїнею випуску стала українська модель та акторка-початківець Людмила Ткаченко, яка зараз живе та будує кар'єру в США, повідомляють Патріоти України.

Українка прикрасила титульну сторінку номера та розвороти глянцю. Дівчина приміряла кілька стильних образів, а також розповіла виданню про своє дитинство в Україні та про те, як вона стала моделлю.

Людмила народилася в невеликому містечку у Львівській області в простій родині. З п'яти років талановита дівчинка вчилася грі на бандурі, а також освоювала українські народні танці. Але в 16 років її життя круто змінилося.

Коли Люда поверталася додому з магазину, на вулиці до неї підійшла менеджер модельного агентства та запропонувала спробувати себе в моделлингу. Дівчинка погодилася і вже наступного дня підписала свій перший контракт. Українка працювала моделлю не тільки в рідній країні, але й підкорювала подіуми Азії. А в 2016 році вийшла на конкурентний ринок США, навіть не знаючи англійської.

Нині Ткаченко живе в Америці, вчиться в акторській школі та сподівається підкорити Голлівуд. Кумиром дівчини є Анджеліна Джолі. "Її кар'єра та спосіб життя - волонтерство та допомога людям - викликають у мене захоплення", - говорить Людмила.



У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...