Хіти тижня. Її уже боїться навіть Гаррі: Меган Маркл виявилася популярнішою за Кейт Міддлтон і королеву Єлизавету II

Згідно з дослідженням платформи OnBuy, дружина британського принца Гаррі Меган Маркл виявилася найпопулярнішою з членів королівської сім'ї. Вона набрала 14,5% голосів, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, вона навіть обійшла дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон – 14,4% голосів і королеву Єлизавету II - 14,3%.

Варто відзначити, незважаючи на те, що раніше Меган Маркл і принц Гаррі вирішили скласти свої королівські повноваження, вони все одно не залишаються без уваги публіки.

Але популярність принца Гаррі значно знизилася – він набрав 14,2% голосів, а за принца Вільяма проголосували 13,8% опитаних людей.

  • Раніше в оточенні принца Гаррі заявили, що він боїться Меган Маркл.
  • Також стало відомо, що принц Вільям під час першої зустрічі образив Маркл.


Ексчемпіон світу дав пораду, що робити Ломаченку після яскравої перемоги над колишнім абсолютом

неділя, 12 травень 2024, 15:04

Український боксер В’ячеслав Сенченко висловився щодо чемпіонського поєдинку між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом. Новий володар титулу IBF у легкій вазі нокаутував свого австралійського суперника в 11-му раунді. Пізніше Ломаченко зізнався, ко...

"Російські душі з українськими паспортами": Українців обурило відео з випускниками щколи в Харкові

неділя, 12 травень 2024, 14:43

11 травня фотокор Ян Доброносов опублікував відео, на якому випускники о 05:30 ранку, поки немає авто, на проїжджій частині репетирують вальс. Це відео спровокувало масове обурення, адже школярі та хореограф розмовляють російською мовою, зазначають Пат...