Хіти тижня. Ікона світового шоубізнесу заразилася коронавірусом

Виконавиця перевела мільйон доларів у фонди допомоги в боротьбі з пандемією COVID-19, подякувала медикам і попросила людей залишатися вдома.

Американська співачка Pink і її трирічний син заразилися коронавірусом COVID-19. Про це артистка розповіла шанувальникам на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

За її словами, хворобу підтвердив тест ще два тижні тому після появи перших симптомів. "Два тижні тому у мого трирічного сина Джеймсон і у мене з'явилися симптоми COVID-19. На щастя, у нашого лікаря був доступ до тестів, і результат мого тесту був позитивним", – написала Pink.

Потім співачка і її сім'я два тижні залишалися вдома і слідували вказівкам лікарів. "Всього пару днів назад ми провели повторний тест, і зараз, на щастя, результат був негативним", – поділилася вона.

Виконавиця перевела мільйон доларів у фонди допомоги в боротьбі з пандемією COVID-19, подякувала медикам і попросила людей залишатися вдома.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...