Хіти тижня. "Їла лимони, як вату": Українська співачка розповіла, як перехворіла на коронавірус

За словами Аліни Гросу, у неї була легка форма захворювання.

Українська співачка Аліна Гросу, яка у 2020 році розлучилася з чоловіком, вилікувалася від COVID-19. 25-річна артистка на сторінці в Instagram зізналася, що перехворіла на коронавірус. Гросу опублікувала відео, в якому розповіла, як протікала хвороба, передають Патріоти України.

За словами співачки, у неї була легка форма захворювання. «28 жовтня відчула себе не дуже добре, піднялася температура, перестала відчувати запахи та смаки, їла лимони як вату, вирішила зробити тест й отримала позитивний результат. У мене була легка форма. КТ показало, що немає ураження легень. З дому не виходила. Пила антибіотики, а від уколів відмовилася, оскільки боюся їх. Здала багато аналізів, тому що коронавірус б'є по слабких місцях. Вживала вітамін С та кардіомагніл», — зазначила артистка.

З коронавірусною хворобою також зіткнулися родичі Гросу. «У моїй родині було два випадки зараження, один — легка форма, інший — важка, 75% ураження легень. Було страшно за дуже близьку людину. На щастя реаніматологи, своєчасне втручання і правильно підібрані препарати, плюс лікування допомогли. Бережіть себе. Будьте пильні. І якщо з’являються перші симптоми не займайтеся самолікуванням», — прокоментувала виконавиця.

Співачка зазначила, що після одужання вирушила в Чернівці в гості до батьків. «Після хвороби, перше що захотілося, це поїхати в Чернівці та побачити рідних. Сказати їм як сильно я їх люблю й обійняти кожного. Хочеться зараз більше часу проводити з сім'єю, все інше: робота, захоплення, хобі - на другому плані, багато усвідомлюєш. Говоріть частіше близьким, як ви їх любите. Це дуже важливо!», — підсумувала зірка.


"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...