Хіти тижня. Інопланетяни летіли на свою базу на Землі? Над Тихим океаном помітили дивні "метеорити" (відео)

У соцмережах звернули увагу, що при падінні небесні об'єкти дивно розсипалися на складові частини.​

У ніч на 28 грудня над островом Гуам, який знаходиться в західній частині Тихого океану, помітили дивні "метеорити". Відповідні відео опублікованj на YouTube, передають Патріоти України.

Відомо, що один "метеорит" впав біля острова Сайпан. Це було зафіксовано сейсмічними датчиками метеослужби. Ще один, за словами місцевих жителів, впав на Гуам в районі американської авіабази. У соцмережах звернули увагу, що при падінні небесні об'єкти дивно розсипалися на складові частини.

Були висунуті припущення, що це був запуск Північною Кореєю по Гуаму балістичних ракет без бойової частини. Також виникла конспірологічна версія про інопланетян, у яких нібито в цьому районі є підводна база в Маріанській западині.

Зазначимо, що Гуам є головним військовим об'єктом США в Тихому Океані. На острові розташовані бази ВМФ і ВВС. Також в мережі з'явилося відео зі звуком сирен тривожного сповіщення, виття яких розбудило вночі людей, які проживають в районі військових баз США в Південній Кореї. Імовірно це пов'язано з поміченими над океаном "метеоритами".



Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...