Хіти тижня. Інші малюки виглядали не краще: Батьки-вегани заморили свою дитину голодом до смерті

У 18 місяців хлопчик важив трохи більше 7,5 кілограмів - стільки в середньому повинна важити семимісячна дитина.

Подружжя з міста Кейп-Корал (американський штат Флорида), 30-річний Райан і 35-річна Шейла О'Лірі, постали перед судом за звинуваченням у ненавмисному вбивстві свого півторарічного сина, передають Патріоти України.

Райан і Шейла - переконані вегани. Веганство - найбільш сувора форма вегетаріанства, що виключає споживання продуктів тваринного походження. Подружжя посадило на дотримувану ними найсуворішу дієту і своїх дітей. Малюки не отримували з їжі практично нічого, крім сирих овочів і фруктів.
Наймолодший не зміг вижити на такому раціоні - не дивлячись на те, що мати говорить, що продовжувала годувати його грудьми. Шейла подзвонила в службу порятунку, коли знайшла сина бездиханним. Прибулі за викликом медики констатували смерть дитини. Як показав розтин, хлопчик страждав найсильнішим виснаженням внаслідок недоїдання, яке спричинило за собою серйозні ускладнення. У 18 місяців він важив трохи більше 7,5 кілограмів - стільки в середньому повинна важити семимісячна дитина.
Як пише видання Metro, Шейла розповіла, що в день смерті хлопчика вона помітила, що у нього поверхневе дихання і занепокоїлася, вирішивши, що треба з кимось порадитися з цього приводу. Але потім вони з чоловіком заснули. А коли прокинулися, дитина вже не подавала ознак життя.
Інші діти О'Лірі, трьох і п'яти років, також серйозно недоїдали, виглядали виснаженими і вкрай блідими. Їх зріст і вага були набагато нижче норми. У будинку була ще одна дівчинка - дочка Шейли від першого шлюбу. Дитина по черзі жила то у подружжя О'Лірі, то у свого батька в штаті Віргінія. І, мабуть, завдяки цьому, виглядала значно здоровішою за своїх братів.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...