Хіти тижня. Інші можуть нашкодити: ВООЗ порадила препарат для самолікування від коронавірусу

При підозрі на коронавірус не слід приймати популярний протизапальний препарат ібупрофен.

Крістіан Линдмайер. Фото: Фейсбук.

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) для лікування при симптомах коронавірусу рекомендує застосовувати парацетамол. Про це на брифінгу в Женеві заявив представник ВООЗ Крістіан Ліндмайєр, повідомляють Патріоти України із посиланням на Die Welt.

За його словами, при підозрі на коронавірус не слід приймати популярний протизапальний препарат ібупрофен, так як на сьогодні продовжується вивчення його негативного впливу на заражених. "Ми рекомендуємо приймати парацетамол, а не ібупрофен у підозрілих випадках", - сказав Ліндмайєр.

Він також уточнив, що це стосується тільки прийому без медичної консультації. Нагадаємо, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що на сьогодні немає таблетки, яка дозволить вилікувати коронавірус. А щодо хворих використовується симптоматичне лікування.

Станом на 17 березня кількість інфікованих людей коронавірусом перевищило 180 тисяч осіб. При цьому понад 7 тисяч осіб померли. Більше половини заражених знаходиться за межами Китаю. Одужали після цієї інфекції майже 80 тисяч осіб.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...