Хіти тижня. "Інтер" традиційно збирає зрадників: Ані Лорак, що прилетіла з "товаришками по ремеслу" з Москви, розридалася на ватно-новорічному концерті у Києві

З початком російської агресії в Україні Ані Лорак не гребує концертними майданчиками країни-агресора і більшу частину часу проводить в Москві.

Але недавно Ані Лорак приїхала до Києва, де з іншими "українськими" зірками шоу-бізнесу взяла участь у записі новорічного концерту на "Інтері", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Лорак розридалася, коли частина глядачів стала аплодувати лояльній до країни-агресора співачці. "Спасибі, мої улюблені! Будьте щасливі, будьте коханими, нехай Новий рік виконає всі ваші заповітні бажання", - сказала зірка, витираючи сльози.

До речі, крім Ані Лорак, в новорічному вогнику взяли участь такі виконавці, як Софія Ротару, Світлана Лобода, Таїсія Повалій.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...