Хіти тижня. Інтернет-магазин зіпсував дівчині весілля: Сукня її мрії в реальності виявилася просто смішною (фото)

Мешканка Канади Меган Тейлор, котра готувалася до весілля, побачила в одному з інтернет-магазинів плаття своєї мрії. Мереживний вінчальний наряд з пишною спідницею витонченого силуету підкорив її своєю красою. І ціна, як пише видання Daily Star, була більш, ніж підходяща - близько 78 американських доларів, передають Патріоти України.

23-річна Меган, не вагаючись, зробила замовлення і з нетерпінням чекала його прибуття. Отримавши посилку, вона була шокована: плаття навіть віддалено не було схоже на те, що зображено на фото. Весілля опинилася під загрозою зриву.
Дівчина виклала результат примірки в соцмережі Facebook. «Моє обличчя точно відображає мої почуття... Я була вбита, але в той же час не могла не сміятися... Це було надто кумедно, щоб їм не поділитися», - написала вона. Пост Тейлор став вірусним. А Меган домоглася від магазину повернення грошей.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...